Våra kunder säger

Vi har förmånen att samarbeta med en mängd olika kunder inom en mängd olika ämnen och områden. Ibland hjälper vi till med enskilda delar eller är med från ax till limpa. Här kan du läsa om vad några av våra kunder säger om oss:

Karin Falck, Projektledare, SKL Vård och omsorg

"”Det känns väldigt tryggt att samarbeta med Konstella och verkligen lyxigt att kunna förlita sig på deras kunskap och breda kompetens inom kurs- och konferensvärlden”"

Annika Lindberg, Projektledare Internationella dagen

"”Konstigt nog minns man ibland knappt vad som sägs under vissa konferenser, men man minns alltid bemötande och service man får under konferensen. Konstella hälsade alla välkomna, registrerade deltagare, hjälpte till med av- och efterregistreringar, såg till att utställare visste var de skulle stå och att deras material kom på plats, såg till att det fanns skyltar, datorer, tekniker, mikrofoner, fika och lunch och alla tusen andra saker under Internationella dagen. Dessutom kloka råd längs hela planeringen, alla trevliga svar på mina många mail, projektlederi, alla ändringar fram och tillbaka de hjälpte mig med – och mer. Konstella är ett riktigt dream team, jag ser fram emot att jobba med dem igen!”"

Linda Ahlford, Projektledare Besöksnäring på agendan

"Jag är så nöjd med Konstellas leverans som bidrog till en superbra och väl genomförd konferens. De låg alltid steget före, både under planering och särskilt på plats. Allt funkade SÅ bra och de ska verkligen vara nöjda med sin insats!"

Lena Severin, Projektledare Koordinatorskonferensen

"Konferensen för rehabiliteringskoordinatorer var efterlängtad av målgruppen och blev otroligt lyckad. Platserna tog slut långt innan anmälningstiden hade gått ut. I våra utvärderingar efter konferensen har över 210 personer gett den högsta betyg, övriga 50 som svarat har gett den näst högsta betyg! Och konferensen lever i högsta grad vidare då både deltagarna och de som inte fick plats kan se stora delar av programmet i efterhand via SKL play. Det finns flera viktiga ingredienser för att vi lyckats nå detta fina resultat; en tydlig målgrupp, relevant och intressant innehåll, varierat upplägg på programmet med mycket ”luft”, bra logistik, teknik och lokaler samt tydlig information i flera kanaler – inför, under och efter konferensen. Allt detta lyckades vi med tack vare ett kanonbra och roligt samarbete med Kerstin och Jenny på Konstella. Utan deras professionella attityd och kunskap, glada humör och förmåga att lösa både stora och små problem hade vi inte nått ända hit. Stort tack från en mycket nöjd och glad projektledare! "