Bild på tidningar staplade på varandra

7 november 2017

Uppdrag med logistiska utmaningar

Konstella har fått i uppdrag av Kulturskolerådet att arrangera deras årliga Rikskonferens som genomförs 21-23 mars 2018. Konferensen erbjuder flera innehållsrika dagar med föreläsningar, seminarium, studiebesök, workshops, stadsvandringar och festligheter. Konferensen har ett spännande upplägg när man valt att flytta konferensen mellan olika lokaler de olika dagarna. Dag ett börjar på Clarion Sign Hotel medans andra dagen fortsätter på Nalen. Avslutningen är förlagd på Vasateatern/Scandic Grand Central. Konferensen inleds av Kulturminister Alice Bah Kuhnke och har flera intressanta talare i programmet, bland annat Petter som föreläser om resan från skoltidens tuffa år vidare in i musikens och låtskrivandets värld. Vi är mycket glada att Kulturskolerådet valt oss att hjälpa dem med denna minst sagt spännande och logistiskt utmanande konferens!