Bild på tidningar staplade på varandra

19 oktober 2017

Hur man koordinerar en konferens med ballonger

Hur förflyttar man 400 konferensdeltagare till 24 olika platser fördelade på fyra våningar – på mindre än fem minuter? Jo, man använder ballonger. Det gjorde vi när vi hjälpte vår kund att anordna den Nationella konferensen om koordinering av sjukskrivning och rehabilitering.

Konferensen innebar många olika aktiviteter och delmoment som mässutställning, seminarier, dialogcaféer och metodverkstäder. För att förenkla ytterligare för deltagarna användes vår konferensapp för att hålla reda på seminarieval, andra deltagare och en mängd andra praktiska verktyg. Så på väl vald och given signal, fick deltagarna bege sig och samlas i mindre grupper med hjälp av numrerade ballonger. Så, på en så viktig konferens vars syfte är att koordinera på nationell nivå så kan det vara så enkelt och effektivt att faktiskt koordinera deltagarna med ballonger.

Vi lägger ytterligare en lyckad konferens till handlingarna och inte minst en mycket nöjd beställare. Och det gör också oss nöjda.