Bild på tidningar staplade på varandra

31 maj 2017

Ett engagerat Arbetsgivarforum

Under årets Arbetsgivarforum genomsyrade den lokala anknytningen hela arrangemanget. Platsen för konferensen var Östersund och vackra Frösön. Frösö Convention center är spektakulär på sitt sätt eftersom det är en ombyggd flyghangar. Trots stora ytor lyckades vi få till en gemytlig stämning med runda bord för de 380 deltagarna. Dessa bord blev i sin tur också ett avspänt inslag i programmet när en programpunkt var att bilda så många nya ord som möjligt av ordet engagemang. Det vinnande ordet bildade hela 76 stycken ord. När det kurrade i magarna bjöds det på lokala delikatesser som tunnbröd och renkött.

Men innan alla deltagare och för den delen alla bord var på plats, hjälpte Konstella till med all deltagaradministration, att planera mässutställningen och koordinera föreläsarnas program. Vår kund använde sig också av vår smarta konferensapp och mentometerfunktionen MessOut. Engagerade konferensdeltagare och en magisk utsikt – vi kan inte annat än vara mycket nöjda med vår insats.